BoligøkonomiFeatured

Sunday bliver meget mere GO

posted by Sussi Holm June 19, 2017
budglægning med sundaygo

Leder du efter drømmeboligen, kender du helt sikkert også lysten til hele tiden lige at tjekke, om der er kommet nye boliger til salg, et bedre match til dine ønsker, eller om der er prisændringer i det område, du gerne vil bo. Vi er hele tiden i gang.

Vi skimmer ejendomsmæglernes hjemmesider igennem søndag aften i sofaen, googler når vi går igennem byen og ser et sted, vi godt kan lide tæt på børnehaven, eller laver en note når vi er på besøg hos vennerne, og de fortæller huset rundt om hjørnet er til salg.

Derfor lancerede vi sidste år en app version af Sunday, så du altid kan have boligjagten med i lommen. Vi kaldte den dengang OpenHouse og lagde vægt på at hjælpe dig med at kombinere din digitale boligjagt med det analoge overblik over de boliger, du var ude og se nærmere på. OpenHouse tog boligmarkedet med storm og på baggrund af feedback fra brugerne, har vi valgt at integrere endnu dybere ind i Sunday-universet, så det er blevet både nemmere og hurtigere at finde drømmeboligen. Derfor har vi også skiftet navn til SundayGo, så alle forstår, at app’en kan hjælpe dig med alt det, Sunday også kan.

Ligesom på Sunday-platformen kan du i SundayGo nemt lave dit personlige budget, bruge budgettet til at finde drømmeboligen og få en købsgodkendelse, hvis du finder drømmeboligen. Men SundayGo stopper ikke her. Du kan nemlig også booke fremvisninger direkte i app’en, uanset hvilken mægler der står for fremvisningen. Er du ude til fremvisning, kan app’en desuden minde dig om at stille de gode og relevante spørgsmål og undersøge morgensol og altan. Du kan også skrive noter om dine drømmeboliger, og du får  opdateringer, såfremt der sker ændringer i salgsprisen, eller annoncen på anden vis bliver opdateret.

Uanset hvornår du foretrækker at kigge på bolig, kan du med Sunday og SundayGo fortsætte boligjagten, når det passer dig.
Hent SundayGo i app store nu.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment