BoligøkonomiFeatured

Der skal kunst på væggene og masser af skæve detaljer

posted by Sussi Holm June 9, 2017

I en artikelserie interviewer blog.Sunday en række af Danmarks mest markante boligbloggere. I denne uge forsætter vi med Anita Wodstrup Madsen, som er motoren bag Boligstil.dk, der både indretter kontorer og boliger. Du kan i galleriet herover se før og efter billeder af Anitas arbejde med indretning.

Beskriv det rum du er i lige nu. Hvorfor har du indrettet det sådan?
Rummet, jeg sidder i, er mit kontor – jeg deler det med tre andre kreative selvstændige. Det er indrettet ret enkelt, fordi vi ikke ønsker at larme alt for meget. Vi arbejder alle bedst med ro omkring os. Dog er der skæve detaljer, der giver hver plads et personligt, og kreativt, touch.

Hvor bor du henne og hvad er det unikke lige der?
Privat bor jeg i Aalborgs Vestby. Her føler jeg mig hjemme, fordi her er masser af liv. Vi bor forholdsvis småt, men det er prisen for beliggenheden. Vi er en familie på fem, som deler 100 kvm. Lyset fra lejlighedens store vinduer er helt unikt. Det giver energi og gør lejligheden visuelt større. Loftshøjden på de 2,80 meter betyder også virkelig meget for følelsen af luft og plads. Indretningen er farverig og meget personligt. Der er ikke en fast farve eller stil, der er gennemgående. Jeg vil nærmest beskrive vores hjem som en fri oase, hvor man ikke behøver tage skoene af eller tænke på, om man må kaste sig i sofaen – for det må man…

Hvad er det første, du lægger mærke til, når du besøger folk første gang?
Helt klart om der er kant og personlighed. Er et hjem for poleret, bliver det upersonligt, og for mig også ligegyldigt og koldt. En hul skal.

Hvis du skal beskrive dit drømmehjem, hvordan ser det så ud?
Mit drømmehjem har på alle måder højt til loftet. Der er meget lys, men også mange naturmaterialer og naturfarver. Der er keramik, arvestykker og bløde sofaer. Der er masser af kunst på væggene og masser af skæve detaljer. Der er et langbord, hvor jeg har venner og familie til spisning og lange snakke.

Hvis du kunne flytte lige hvorhen det skulle være, hvor ville du så bo?
Jeg ville klart bo ved Vesterhavet, fordi det er naturen og især havet, der lader mig op. Alle de materielle ting i min bolig, har jeg egentlig en god distance til. Men et hus tæt på havet ville være vidunderligt – fx i Lønstrup i Nordjylland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment