BoligøkonomiFeatured

Se, hvad din bolig er værd

posted by June Thomsen June 6, 2017

Boligpriserne er steget mange steder i landet i de seneste år. Men ved du, om det også gælder din bolig? Med SundayOwn kan du nu få et hurtigt bud på, hvad din bolig er værd – og se om du har sovet dig til lommeuld eller boligguld.

SundayOwner skifter navn til SundayOwn og får i samme ombæring en makeover. Med det nye look kommer også en ny feature; Værdi. Med den kan du få en indikation af din boligs værdi.

I modsætning til andre løsninger finder SundayOwn boligens estimerede udbudspris i samarbejde med dig som bruger. Når du har indtastet din adresse, præsenterer app’en dig for en række andre boliger, der er til salg og ligner din ud fra bl.a. byggeår, størrelse, boligtype og placering. Du hjælper selv til med at bestemme udbudsprisen ved at angive, hvilke af boligerne, der efter din mening er mest sammenlignelige. På ganske få minutter får du en indikation af, hvordan din bolig klarer sig på det lokale boligmarked – og kan bedre vurdere dine muligheder for eksempelvis en omlægning af dine boliglån.

SundayOwn skal give dig som bruger et godt overblik over din boligøkonomi herunder selve boligens estimerede værdi og en eventuel friværdi. Det er et overblik, der først og fremmest kan give dig viden og tryghed, men som også kan føre til, at du som boligejer ser potentialet i boligen og mulighederne for at omlægge realkreditlån, siger Simon Haldrup, chef for MobileLife, der står bag SundayOwn.

– Boligens værdi er først for alvor interessant, den dag man kan veksle det økonomiske råderum til at forfølge sine drømme; om det så er at betale anden dyr gæld ud, at renovere boligen eller at rejse jorden rundt, siger Haldrup.

Har du det optimale boliglån?

Jer, der har leget med SundayOwn fra starten, vil også bemærke, at app’en har fået nyt udseende. Efter anbefaling fra jer brugere får boligens værdi en mere fremtrædende placering i app’en. Oversigten over lån i boligen er blevet forbedret, så du på få sekunder kan se, om du har det mest optimale boliglån.

Samtidig får du nu også adgang til et mere detaljeret budget over boligudgifter, og dermed kan SundayOwn fungere som det primære værktøj, når du skal holde styr på alle økonomiske aspekter af livet som boligejer. Og som en ekstra bonus er du bedre klædt på, når du skal til møde med din bankrådgiver.

Med SundayOwn kan du:

  • Få en indikation af, hvad din bolig er værd
  • Straks se, om du bør overveje at omlægge dit boliglån
  • Se hvordan forskellige lånescenarier vil påvirke din økonomi
  • Få besked, når der opstår en fordelagtig mulighed for omlægning

Prøv SundayOwn her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment