BoligøkonomiFeatured

Flytteundskyldninger – eller sådan slipper du for at hjælpe venner i nød

posted by Sussi Holm May 30, 2017
flytning og gode undskyldninger

Vi nærmer os hastigt den tid på året, hvor alle vennerne pludselig lader til at ville flytte. Du har selvfølgelig været en champ de første par gange, båret Ikeaposer, potteplanter og flyttekasser proppet med bøger, men nu er det gået for vidt, og du vil egentlig bare gerne have en undskyldning for at blive væk. Det forstår vi godt. Det letteste ville selvfølgelig være at skrive; ”Jeg kan ikke den dag. Hej hej,” men det kræver også nogle venner, der ikke plager alt for meget. Der er måske også en uskreven regel om, at flytninger … der har man bare at møde op – med mindre der er en virkelig god undskyldning. Har du det, det har vi nemlig, så kræver det oftest en lidt bedre undskyldning. Vi har lavet en liste med de allerbedste, nogle undskyldninger kræver lidt forberedelse, såsom at blive gravid, andre er good to go på selve dagen.

 1. Mit barn er sygt.
 2. Min søsters barn er sygt. Ah, du vidste ikke, jeg har en søster? Det har jeg. Nu.
 3. Jeg er gravid (og ja, jeg har lige fået en kæreste, du får lov at møde ham snart. Måske)
 4. Jeg crossfitter, og det var arm-dag i går.
 5. Jeg crossfitter, og det var ben-dag i går.
 6. Jeg crossfitter.
 7. Jeg holdt op med at modtage pizza som betaling for noget som helst, da jeg blev konfirmeret.
 8. Min hund har diarre, jeg kan ikke gå nogen steder.
 9. Jeg har en uopsættelig familieting – her skal du ikke begynde at komme med uddybende forklaringer. Lad blot undskyldningen hænge i luften uden yderligere forklaring.
 10. Opvaskemaskinen er i stykker, og jeg venter på vvs’eren. Skudsikker, vi ved, de aldrig dukker op.
 11. Du vidste det ikke, men jeg er en fagforeningstype og respekterer andre folks professioner.
 12. Jeg er lige blevet frivillig spejderleder og skal på kanotur.
 13. Jeg er lige begyndt et Ringenes Herre-maraton og må vide, om Frodo overlever (skudsikker igen, alle har sympati for en last mover nørd).
 14. Min bedstemor har lige ringet og vil gerne have hjælp til Tinder

Brug for flere?
Prøv den her fantastiske undskyldningsgenerator

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment