Featured

Sådan frister de dig til at købe

posted by Sussi Holm March 20, 2017
10 gode råd til førstegangskøberen

Fristet er måske så meget sagt, men vi ved alle, at der findes nogle gamle ejendomsmæglerkneb til at gøre en bolig mere attraktiv. Vi har kigget de dygtigste over skuldrene og samlet en top 10 med mæglernes salgstips og tricks til dig her:

1. Pudsede vinduerne og godt luftet ud. Vi kan lide lys og luft i vores kommende bolig, så sælger forsøger at lukke begge dele ind.

2. Håndtag der, hverken knirker eller falder af. Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt, og der er ikke noget, som signalerer forfald bedre end et dørhåndtag, der falder af, når du tager fat i det. Det er det, sælger reparerer først.

3. Sælger er ikke hjemme. Den bolig, du kigger på, skal ligne dit kommende hjem mest muligt. Derfor fordufter sælger under fremvisningerne, så du bedre kan forestille dig, at det er dig, der bor i boligen.

4. Pant og glas er fjernet. Ingen gider se på rod, og ingen gider blive mindet om, at hverdagen også indfinder sig i den nye bolig. Derfor er det pænt og ryddeligt.

5. Der er ingen spor efter kæledyr. Du vil måske gerne have et kæledyr, måske vil du ikke. For at du bedre kan forestille dig dit fremtidige liv i boligen, rykker alle nuværende beboere ud. Også dem med fire ben eller vinger.

6. Alle døre er åbne. Ikke en tanke bliver sendt på træk eller varmeregninger, her skal boligen se stor og lys ud uden mærkelige aflukkede rum.

7. Alle senge er redte. Også inde på børneværelserne. Der er måske endda sengetæpper på. Det er igen for, at boligen ser indbydende ud, lige til at flytte ind i.

8. Et fyldt foderbræt i haven. Sælger prøver at lokke naturen tættere på og skabe et lille, idyllisk åndehul til dig i sin baghave.

9. Ingen sko i entreen. Det er ikke, fordi sælger er barfordsentusiast, men for at det første, du ser af huset, ikke er flere kilometer sko og jakker.

10. Der står en kande med kaffe klar til dig. Det både dufter godt, ser hyggeligt ud og får dig til at føle dig velkommen.

Nu kender du tricksene, så er spørgsmålet bare, om du vil lade dem påvirke din beslutning eller ej.

Er du på boligjagt? Så prøv app’en OpenHouse by Sunday. Med den kan du søge efter boliger, der matcher dit budget – og sammenligne alle de boliger, du kigger på ved at notere fordele og ulemper, antal m2, beliggenhed m.m. Du kan også booke fremvisninger direkte hos mæglerne.

De her er også spændende

Leave a Comment