BoligøkonomiFeatured

Hold dig opdateret på dit lokale boligmarked

posted by June Thomsen December 13, 2016

Du kender måske SundayOwner som et smart værktøj til at finde ud af, om du har det optimale boliglån. Men nu kan du også tage pulsen på dit lokale boligmarked med app’en – og få besked, når der sker ændringer i priser og liggetider, og når der kommer boliger til salg, der minder om din.

Det kan være svært at regne prisniveauet for boliger i dit lokalområde ud. Og går det op eller ned? Kvadratmeterprisen på boliger går fra Skoda til Porche, afhængig af om du bor langt ude på landet eller med udsigt til Amalienborg. I en nedslidt lejlighed tæt på en trafikeret vej eller i et nyrenoveret palæ med havudsigt i første række. Eller noget midt imellem.

Men med app’en SundayOwner kan du lynhurtigt få et øjebliksbillede af udviklingen i dit lokalområde, ligesom du kan få besked, når der sker ændringer.

Tjek kvadratmeterprisen

Tast blot din adresse ind i SundayOwner, så giver app’en dig overblik. Med få klik kan du se, hvordan de gennemsnitlige kvadratmeterpriser har udviklet sig de seneste fem år, og hvad det kan have betydet for din boligs værdi. På den måde kan du holde dig opdateret over priserne der, hvor du bor.

Boliger som din til salg

Med din bolig i centrum kan du i app’en også se, hvad boliger som din er til salg for i dit område. Boligerne bliver sammenlignet ud fra område, antallet af kvadratmeter, boligens alder, type osv. og er baseret på offentligt tilgængelige tal. Har du f.eks. lige investeret i verdens dyreste køkken, afspejler det sig ikke i kvadratmeterprisen. Det skal du have en ejendomsmægler ud at regne på.

Skal du omlægge lån?

Med SundayOwner kan du også lynhurtigt få en indikation af, om det kan betale sig at omlægge dit realkreditlån til et andet og mere fordelagtigt lån. App’en beregner på få sekunder, hvad en omlægning vil betyde for din økonomi – uanset om du vælger hurtigere afbetaling, mere sikkerhed eller det billigste lån.

SundayOwner – en digital schweizerkniv til boligejere

SundayOwner er tænkt som en digital schweizerkniv for boligejere – med features, der skærer vej gennem boligmarkedets forhindringer og gør livet lettere for dig. App’en er under konstant udvikling i samarbejde med boligejere. Vil du gerne deltage i udviklingen, så tilmeld dig vores testgruppe på Facebook her.

SundayOwner kan dowloades i App Store – Android-versionen er lige på trapperne.

De her er også spændende

Leave a Comment