Boligøkonomi

Betaler du for meget for dine boliglån?

posted by June Thomsen September 30, 2016

Sundays nye app giver dig på få sekunder en indikation på, om du har det bedste lån
– uanset om du vil have mere luft i økonomien, større sikkerhed eller betale hurtigere af på dit realkreditlån.

SundayOwner giver dig på et øjeblik en indikation af, om du bør overveje at omlægge dit boliglån.

Mere end 100.000 boligejere betaler for meget i realkreditlån. Hvis du er en af de boligejere, der anser boligfinansiering for at være så komplekst, at du lader lån være lån, eller tror, at den hellige gral er velforvaret, blot fordi du har et fastforrentet 3,5%-lån, så læs videre her. For ligesom med tandlægebesøg og bilsyn er det en god ide at give dine boliglån et eftersyn med jævne mellemrum, så du sikrer dig, at du får det bedste og billigste lån. 

Men det kan være svært at bevare overblikket over boliglån, afdrag og renteudvikling. Derfor lancerer vi nu SundayOwner, en gratis og lettilgængelig boliglånsapp, der skal gøre lånemarkedet mere overskueligt for dig som boligejer. Med SundayOwner kan du over middagsbordet nemt få en indikation af, hvor meget du kan spare hver måned ved at omlægge til samme lånetype, som du har i dag – eller få en idé om, hvordan beregningerne ser ud, hvis du vælger en anden lånetype eller løbetid. 

Du kan med andre ord skræddersy din låneberegning efter, om du ønsker det billigste lån, det med størst sikkerhed eller muligheden for at afdrage din gæld hurtigere. Du har også mulighed for at vælge afdragsfrihed. Uanset hvilke præferencer du har, viser SundayOwner, hvordan dine valg påvirker økonomien og hjælper dig frem til det lån, der er bedst for dig! I særlige tilfælde kan der være faktorer, der har indflydelse på beregningerne. Der anbefaler vi dig at kontakte en rådgiver.

Tal med en rådgiver

For at gøre det så nemt som muligt at nå frem til forskellige scenarier, skal du blot taste din adresse ind, så henter vi alle tilgængelige oplysninger fra tinglysning.dk. Du skal altså hverken bruge log-in, nemId eller koder fra dine lånepapirer. 

Er du blevet bekræftet i, at det lige nu er et godt tidspunkt at refinansiere dine lån, kan du med et enkelt klik i app’en bestille en uforpligtende opringning fra en rådgiver i Danske Bank eller tage kontakt til Sundays team af rådgivere, der kan hjælpe dig videre i låneomlægningsprocessen. 

Læn dig tilbage, vi gør arbejdet

Der kan være mange årsager til, at det ikke er belejligt for dig at omlægge lige nu; f.eks. hvis du kun har en begrænset årrække tilbage i boligen, eller hvis din gæld er under 500.000 kr. Måske er timingen bare dårlig. I så fald hjælper SundayOwner med at overvåge lånemarkedet for dig, så du kan læne dig tilbage – og få besked, når det er tid til at komme op af sofaen og ned til bankrådgiveren for en låneomlægning.

Vi er for alle

SundayOwner er gratis at downloade og bruge, uanset hvilken bank eller hvilket realkreditinstitut du har. Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at beregne scenarier – ud fra de oplysninger, der er offentligt tilgængelige. Det kræver derfor ingen profiloprettelse at bruge app’en.

Hent SundayOwner i App Store her.
En Android-version af SundayOwner lanceres ved årsskiftet.

De her er også spændende

Leave a Comment