Sundays univers

Kurtage, obligationslån og restgæld?

posted by Sussi Holm July 6, 2016
Nyt hjælpecenter på Sunday

Har du svært ved at finde hoved og hale i boligtermer, fagudtryk og bankord, når du laver boligsøgninger? Eller det ved du måske alt sammen, men er i tvivl om, hvordan Sunday beregner budgetter og udsteder boligkøbsbevis? Eller hvad det der boligkøbsbevis lige går ud på?

Sådan har andre før dig haft det og derfor har vi lavet en guide både til boligtermerne og til Sunday.

Sunday skal hjælpe dig med at finde drømmeboligen og derfor er det en løsning, vi bedst skaber sammen med brugerne på Sunday. Vi samler løbende feedback fra brugerne, både her på Sunday og på vores Facebookside. Her var der nogle konkrete udfordringer brugerne gerne ville have hjælp til – og løsningen blev vores nye hjælpecenter.

Sunday Hjælpecenter

Vi har desuden indarbejdet et lille feedbacksystem, så du kan fortælle om om den viden, vi giver dig også er den du søgte efter. Sådan håber vi på hele tiden at blive bedre til at hjælpe vores brugere og løse deres udfordringer.
Er der et behov, så arbejder vi på at møde det.

Hjælpecenter på Sunday

Besøg Sunday Hjælpecenter på sunday.dk/hjaelpecenter

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment