Sundays univers

Smugkig i naboens budget

posted by Sussi Holm June 24, 2016

Du har, måske inspireret af forrige indlæg, lavet et budget og undrer dig nu over, om det er normalt at bruge 5000 kroner om måneden på strøm. Det kan også være, at du kun har sat 89 kroner af til TV, men hvad bruger naboen?

På Sunday har vi lavet budgettet for dig. For at det ikke skal være alt for tungt at komme i gang, er dele af budgettet allerede udfyldt med tal fra Danmarks Statistik. De tal er gennemsnitlige for, hvor mange penge en husholdning magen til din egen, vil bruge på elektricitet eller tv-abonnementer.

Du kan oprette en profil på Sunday her og selv prøve budgettet af.

Sunday boligberegner

Beregn dit budget med Sunday

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Sunday Update

Gør som 5500 andre læsere og tilmeld dig Sunday Update, så får du vores nyheder først.


Skjul besked

De her er også spændende

Leave a Comment