BoligguideFeatured

Det regner: Brug Pinsen til at kigge på hus

posted by Sussi Holm May 13, 2016
tips til at se på hus

Når solen skinner, virker alle udfordringer nemmere. Du er glad, har masser af overskud og selv de største udfordringer virker ligetil. Det er fordi, solens lys får kroppen til at frigive serotonin, der får dit humør til at stige. Det er dejligt, især hvis du har større projekter i kikkerten, men skal du kigge på en ny bolig, kan en solskinsdag måske gøre dig lidt for optimistisk: Busstoppestedet ser pludselig ikke ud til at være så langt væk, taget er måske slet ikke i så dårlig stand alligevel, og selv de mindste rum virker lyse og venlige.

Men heldigvis er der hjælp at hente. Efter et par uger med solskin og høje temperaturer, varsler DMI regn, blæst og lave temperature i Pinsen.

Byggesagkyndig og regnvejr er begge vigtige

Selvfølgelig tager du altid ud og ser et hus flere gange, hvis du overvejer at købe det. Forældrene skal med. Byggesagkyndig skal med. Svigerforældrene skal måske også med. Men har du overvejet at planlægge et af besøgene på en kedelig, mørk regnvejrsdag? Overvej kraftigt at gøre det – og kig så igen på det tag eller de små rum, og overvej om boligen stadig kan opfylde dine drømme.

5 spørgsmål du kan overveje

  • Hvad vil du lave på en regnvejrsdag i boligen?
  • Virker vennerne næsten uoverskueligt langt væk?
  • Føles transportforbindelserne stadig gode?
  • Hvad ser du, når du kigger ud af vinduerne?
  • Men vigtigst af alle: Er boligen hyggelig at være i?

De her er også spændende

Leave a Comment