Sundays univers

How to Sunday: Passer budgettet?

posted by Sussi Holm April 5, 2016
Derya viser hvordan Sundays boligbudget virker

Når du opretter en profil på Sunday, taster du otte oplysninger ind om dig selv. Ud fra disse oplysninger, udfylder Sunday et budget for dig, du kan bruge i boligjagten: Et boligbudget. Eksempelvis hvor meget din tv-pakke koster, hvad du betaler i varmeregninger og udgifterne til din bil. Men hvor henter Sunday informationerne fra – og passer de egentlig på dig?

Derya Eilertsen fra Sunday forklarer: ”Mange undrer sig over, hvordan Sunday selv kan udfylde brugerens boligbudget, men det Sunday faktisk gør, er at lave et statistisk budget, baseret på oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder. Sunday laver altså et budget for en person, som minder om dig, ud fra de otte basisoplysninger, men selvfølgelig er det ikke dig.”

Boligbudget

Tilpas boligbudgettet til dig

”Oplysningerne om dit forbrug er gennemsnitlige og baserede på tal fra Danmarks Statistik. Det er et gennemsnitsbeløb for brugere, der statistisk minder om dig; altså bor i samme område, tjener nogenlunde det samme og har en lignende husstandssammensætning. Måske er din tv-pakke billigere end i budgettet, som Sunday opstiller, eller du har en dyrere hobby. Alt det retter du jo selvfølgelig bare til, når du gennemgår og forholder dig til dine budgetposter.

Ved at få dit budget til at afspejle din virkelighed så præcist som muligt, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at finde drømmeboligen”

 

De her er også spændende

Leave a Comment